МЕНЮ САЙТА
- Документация
- Об управлении
- Отделы УО
- Наши проекты
- Государственная итоговая аттестация
КАТЕГОРИИ РАЗДЕЛА
Гимназия "Интеллект" [75] |
СШ № 1 [124] |
ОШ № 3 [20] |
Лицей № 4 "Элит" [17] |
ОШ № 5 [69] |
ОШ № 6 [0] |
ОШ № 7 [43] |
ОШ № 8 [6] |
ОШ № 10 [144] |
ОШ № 12 [115] |
ОШ № 13 [6] |
Лицей № 14 "Лидер" [13] |
ОШ № 15 [130] |
ОШ № 16 [73] |
ОШ № 17 [6] |
ОШ № 18 [104] |
ОШ № 19 [15] |
ОШ № 21 [8] |
ОШ № 22 [14] |
ОШ № 23 [5] |
ОШ № 25 [28] |
ОШ № 28 [4] |
ОШ № 29 [1] |
ОШ № 30 [13] |
УВК № 31 [4] |
ОШ № 35 [34] |
ОШ № 36 [31] |
ОШ № 38 [9] |
ОШ № 40 [6] |
ОШ № 41 [5] |
ОШ № 42 [292] |
Лицей № 47 "Старт" [139] |
ОШ № 48 [9] |
ОШ № 49 [58] |
ОШ № 50 [34] |
ОШ № 52 [7] |
ОШ № 53 [14] |
ОШ № 54 [49] |
ОШ № 55 [60] |
ОШ № 58 [2] |
ОШ № 59 [3] |
ОШ № 60 [30] |
ОШ № 62 [94] |
Гимназия №65 "Триумф" [10] |
ОШ № 68 [1] |
ОШ № 73 [6] |
ОШ № 77 [22] |
ОШ № 84 [77] |
Лицей № 85 "Гармония" [13] |
ОШ № 86 [65] |
Лицей № 88 "Мечта" [174] |
ОШ-интернат [109] |
ДОУ № 133 [4] |
ДОУ № 32 [31] |
ДОУ № 88 [9] |
ДОУ № 116 [5] |
ДОУ № 91 [4] |
ДОУ № 147 [1] |
ДОУ № 134 [1] |
ДОУ № 121 [3] |
ДОУ № 9 [2] |
ВСОШ № 20 [1] |
ДОУ № 4 [1] |
ДОУ № 2 [1] |
ДОУ № 87 [4] |
ДОУ № 5 [3] |
ДОУ № 75 [1] |
ДОУ № 118 [2] |
ДДЮТ [24] |
Новости [18] |
Статистика
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Главная » Статьи » ОШ № 10 |
Гарний кухар – краще за лікаря
В 7-А класі Горлівської загальноосвітньої школи № 10 відбувся відкритий урок з трудового навчання «Презентація та оцінка результатів проектної діяльності за модулем «Технологія приготування страв. Традиції української національної кухні», мета якого – узагальнення та систематизація знань про традиції української національної кухні; оцінювання вмінь і навичок із технологій приготування страв із крупів і з борошна, із молока й молочний продуктів; формування вміння працювати в групі, підвищення пізнавального інтересу до української кухні. На урок були запрошені адміністрація школи, вчителі і бібліотекар, які не тільки були присутніми, але являлися членами журі, такі як урок проводився у формі дидактичної гри - конкурсу. Увесь клас був поділений на три команди. Кожна команда вибрала собі назву («Кашовари», «Варенички», «Сирнички»). Були проведені конкурси: «Сервірування столу», «Відгадай страву», конкурс капітанів, яким треба було скласти технологічну карту приготування страви, «Бліц - турнір», «Найкращий кухар», «Домашнє завдання», під час якого учні розповідали про результати пошукової роботи й зачитували рецепти стародавніх українських страв. Далі учні проводили комп’ютерні презентації страв , захищали проекти, під звуки українських пісень «Варенички», «Із сиром пироги», дегустували свої страви. За результатом оцінювання з невеликою перевагою перемогла команда «Кашовари», але усі залишилися задоволені, тому що набуті на уроці знання й вміння учні будуть використовувати і в подальшому житті. Савіна Марина Василівна, вчитель трудового навчання | |
Просмотров: 406 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего коментариев: 0 | |